Kunststof teakdek zelf leggen: het self-service pakket

Vanuit Easy Tek Dek bieden wij de doe-het-zelver de mogelijkheid om de boot of het schip zelf te bekleden. Hierbij worden delen van of het complete dek door ons geleverd. Wij geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden op basis van onze kennis en ervaring. Eveneens vernemen wij graag uw wensen om te kijken op welke wijze wij hier invulling aan kunnen geven.

Hoe het werkt

Kiest u voor het Self Service pakket? Dan helpen wij graag met het aanleveren van de juiste materialen voor de bekleding van uw boot of schip. Alvorens u aan de slag gaat, is het van belang om eerst foto’s en of tekeningen met maten aan te leveren om u een prijsindicatie te geven. Gaat u hiermee akkoord, dan kunnen wij u mallen folie toesturen om zelf een mal te maken van de elementen die u wilt voorzien van kunststof teak. Wij zullen u hierbij uiteraard voorzien van instructies hoe u deze elementen het beste kunt uittekenen.

Wilt u liever dat wij de mallen tekenen? Dan komen wij hiervoor graag langs. Gemiddeld kost het ons 2 tot 3 uur om alle mallen te maken. Hierbij houden wij onder andere rekening met belijning, randafwerking, fishing stukken en eventueel andere details.

Nadat de uiteindelijke mallen bekend zijn, kan een definitieve prijs afgegeven worden. Bij akkoord zal daarna overgegaan worden tot productie van de kunststof teak panelen. Alle panelen worden op maat gemaakt zoals aangeleverd via de mallen. De panelen worden in één keer achter elkaar vervaardigd. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat alle elementen tot één stijl worden gemaakt waarbij lijnen en naden nauwkeurig in elkaar overlopen en de panelen 100% waterdicht zijn.

Nadat alle teak panelen gereed zijn, worden deze indien nodig opgerold en gereed gemaakt voor montage. Er wordt een afspraak gemaakt om de panelen op te komen halen. Vervolgens bent u vrij om te bepalen wanneer u de panelen verwerkt op uw boot of schip, let hierbij wel op de weersomstandigheden het moet droog zijn en tussen de 17 en 25 graden. Hierbij voorzien wij u van uitgebreide instructies en de nodige tips en trucs voor een makkelijke montage. Bij onze kunststof panelen leveren wij standaard onze lijmen en kitten. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat u met hoogwaardige producten werkt die het meest optimale resultaat opleveren voor de verlijming van uw vloeren. Klaar met het verlijmen van de panelen? Geniet dan jarenlang van het resultaat!

Kies voor de kunststof teak panelen op maat en ontvang 5 jaar garantie op ons materiaal!

tek dek synthetische teakdek kleuren
tek dek synthetische teakdek schets
tek dek synthetische teakdek schets
tek dek synthetische teakdek uitgelegd
tek dek synthetische teakdek motorruimte
tek dek synthetische teakdek tekening
tek dek synthetische teakdek
tek dek synthetische teakdek zelf leggen
tek dek synthetische teakdek zelf leggen
tek dek synthetische teakdek zelf doen
tek dek synthetische teakdek kleuren
Zorgeloos en zonder risico een nieuw synthetisch teakdek voor uw boot of schip! Direct gebruiksklaar en afgewerkt opgeleverd.
Menu